Pian Digital Yamaha – 5 Cele Mai Bune și Ieftine Modele

pian-digital-yamaha

Pian Digital Yamaha

Yamaha Corporation a realizat pianuri excepționale din 1887, când Torakuhu Yamaha a fondat compania Nippon Gakki. El intenționa să facă propria sa versiune de instrumente muzicale occidentale și a început să producă organe de stuf. Popularitatea pianului vertical din Vest a influențat Yamaha să înceapă producția de piane în anii 1900.

Astăzi, pianele Yamaha pot fi văzute în săli de concerte, instituții de învățământ, locuri de cult și studiouri de înregistrare. Succesul pianelor Yamaha a durat mult decenii și sunt cele mai populare modele ale altor branduri de pian. Cele mai bune piane digitale Yamaha pentru incepatori includ:

1. Pian Digital Yamaha YDP-S34

pian-digital-yamaha-ydp-s34

Yamaha YDP-S34

Yamaha YDP-S34 se numără printre pianele digitale din linia Arius. Această serie se concentrează în jurul pianelor clasice de consolă clasică. Dispune de tastatura Standard Gravier Hammer (GHS), în cazul în care cheile sale sunt clasificate ca cele pe pianuri acustice. Aceasta înseamnă că acțiunea ponderată este mai ușoară în tastele mari și este mai accentuată la tastele joase. Yamaha intenționează să facă utilizatorii să se simtă ca și cum ar folosi un pian acustic, cu toate facilitățile oferite de un pian digital.

Acest pian se comportă, de asemenea, ca un pian acustic în rezonanță șir prin recrearea sunetelor simpatice ale șirurilor suplimentare care rezonează. Modelul YDP-S34 include sunetul pianului de concert al brandului CFX. A fost jucat pe câteva dintre cele mai renumite etape ale lumii, și, prin urmare, există o valoare imensă de a avea acest sunet la îndemână.

Pianul are polifonie de 192 de note, care este peste medie, deoarece unele modele oferă chiar și polifonie cu 64 de note. Modelul Yamaha YDP-S34 a fost echipat cu un Optimizator Acustic care reglează fluxul de sunet pentru a-și îmbogăți sunetul și pentru a-și controla rezonanța. Controlul Inteligent de Acustic reglează suplimentar EQ-ul pianului pentru a crea un ton stelar.

2. Pian Digital Yamaha Arius YDP-S52

pian-digital-yamaha-arius-ydp-s52

Yamaha Arius YDP-S52

Modelul Yamaha Arius YDP-S52 este atât compact, cât și elegant și poate completa o serie de spații de locuit. Este printre creatiile serialului Arius, care se angajeaza sa ofere jucatorilor un sentiment de a juca pe un pian acustic. Acesta vine în culorile de nuc alb și negru.

Tastatura cu 88 de taste de pe YDP-S52 este creată pentru a imita simțul unui grand pian cu o interfață netedă a utilizatorului. Ceea ce face ca tastaturile seriei Aries să fie deosebit de bune pentru începători este că practicarea acțiunii ponderate găsită în piane, cum ar fi YDP-S52, încurajează tehnica adecvată a degetului pentru a juca piane acustice. Este echipat suplimentar cu trei pedale pentru a îmbunătăți controlul în timpul jocului.

Pure CF Sound Engine de la pian a fost născut din sute de ani în expertiza de producție a pianului și care, combinată cu tehnologia de eșantionare de înaltă calitate, creează sunete de neegalat. Când ascultați și cântați la pian cu ajutorul căștilor, Optimizatorul stereofonic controlează distanța dintre sunetul rezultat și separarea de YDP-S52 pentru a oferi o calitate sonoră spațioasă și excelentă. Te vei simți ușor inspirat de sunet. Puteți utiliza setarea sensibilității la atingere pentru a regla sensibilitatea de la sesiune la sesiune.

3. Pian Digital Yamaha YDP143R

pian-digital-yamaha-ydp143r

Yamaha YDP143R

Yamaha YDP143R a fost prezentat ca succesor al YDP142 cu funcționalități îmbunătățite. Veți obține cele mai bune din ambele lumi cu YDP134R, care este simțul unui pian acustic și toate beneficiile unui model electric. Lemnul de trandafir negru de culoare închisă de nuc negru completează incredibil de bine culoarea albă din satin. Se potrivește modelelor moderne de interior și va adăuga frumusețea studioului sau casei tale.

Cheile 88 ale pianului au o finisare mată, astfel încât să puteți juca ore întregi, fără să vă simțiți ca degetele dumneavoastră fiind alunecoase. Tastatura este concepută pentru a simula experiența unui pian mare. Poți împărți în două, pentru a juca dueturi.
Yamaha investește de obicei experiența lor în realizarea de piane unice, iar YDP134R nu este diferit. În plus față de eșantionarea pură a sunetului CF, pianul are un difuzor dublu de 6W cuplat cu zece voci diferite pentru performanță și versatilitate superioare. Cele patru tipuri diferite de reverb combinate cu un optimizator stereofonic fac ca sunetele să fie și mai luxoase și mai clare. Yamaha a luat în considerare faptul că suntem în vârstă mobilă oferind o aplicație gratuită pentru iOS. Pianistii pot controla diferitele functionalitati ale instrumentului lor cu ajutorul aplicatiei simple.

4. Pian Digital Yamaha Arius YDP-144

pian-digital-yamaha-arius-ydp-144

Yamaha Arius YDP-144

Modelul Arius YDP-144 este construit cu pasionații și studenții în minte. Îmbunătățește motorul sonor Pure CF al predecesorului său (YDP-143) la Yamaha CFX Grand Piano Sound. Sunetul pe YDP-144 este, prin urmare, bogat și îndrăzneț. Cei mai mulți pasionați sunt preocupați de sunet atunci când cumpără un pian, iar în acest departament YDP-144 nu dezamăgește. Veți obține un sunet Mellow Grand Piano, care este destul de expresiv. Sunetul va atrage în special iubitorii de muzică clasică, pe măsură ce îl puteți tonifica pentru a fi nostalgic și frumos.

Tastatura Hammer Graded 3 reușește să replice simțul unui pian acustic, datorită tastelor sale sintetice de abanos și fildeș și o acțiune de pian cu 88 de taste. Tastatura are o configurație cu trei senzori pentru a interpreta comportamentul și pentru a oferi o experiență în stil pian mare.

Veți primi zece voci cu Yamaha Arius-144, care va acoperi elementele de bază pe care vă puteți aștepta să le învățați ca începători. Dacă vă place să vă jucați la pian cu căștile, veți aprecia Stereophonic Optimizer, deoarece puteți regla sunetul către căști. Caracteristica este concepută astfel încât să se simtă ca sunetul să fie direcționat de la pian și nu prin căști.

Pianul este mulțumit de compatibilitatea cu App Smart Pianist pe care îl puteți folosi pentru a controla Yamaha Arius YDP-144.

5. Pian Digital Yamaha Arius YDP-163R

pian-digital-yamaha-arius-ydp-163r

Yamaha Arius YDP-163R

Yamaha YDP 163 a fost proiectat să arate ca un pian adevărat, deși este digital. Este destul de robust și se va potrivi perfect în casa ta. Finisajul său arată incredibil de autentic.

Cele 88 de taste vor găzdui orice tip de jucător, de la jazz la pianisti clasici. Tehnologia cheie folosită este numită stil Hammer Graded 3 de către Yamaha, unde sunt atașați trei senzori la fiecare cheie pentru a ridica ușor volumul și viteza. Mimează acțiunea unui pian mare și vă puteți juca pianul încet și încet utilizând această tehnologie. Pianul are o polifonie de 192 de note și poți să te joci la orice melodie la care te poți gândi și nu ai niciun rost să te pierzi în mix.

Sunetele instrumentului au împrumutat de la un concert de la Yamaha CF3S pentru a dezvălui tonuri calde și bogate. Memoria cântecului încorporat include 50 de cântece clasice. Utilizatorii iOS vor aprecia APP Controller pentru navigarea ușoară.

Cum să alegi un pian digital pentru începători?

Pianele digitale au câștigat o piață ca alternativă la pianurile acustice, datorită accesibilității și progreselor în tehnologia sunetului. Tipul de pian selectat va depinde în primul rând de nivelul dvs. de calificare. Începătorii vor lucra bine cu un model low-cost cu caracteristici de învățare încorporate. Interlocutorii și pianiștii experți vor fi în mod firesc mai atenți la răspunsul digital al pianului digital și la calitatea sunetului.

De asemenea, trebuie să verificați dimensiunile unui pian și să le potriviți cu spațiul pe care l-ați lăsat deoparte în atelier sau acasă. Optați pentru ajustări dacă îl achiziționați pentru un copil. Dacă intenționați să-l transportați, selectați un model ușor sau unul ușor de dezintegrat în părți în mișcare. Printre funcțiile suplimentare pe care le puteți viziona se numără:

Acțiune de tastatură și sensibilitate la atingere

Gradul în care un model emula un pian acustic va avea un impact semnificativ asupra jocului său. Pianele digitale sunt concepute pentru a face un pianist să se simtă ca și cum ar folosi un instrument acustic. Blocurile de chei mai favorizate sunt numite adesea ponderate. Acțiunile ponderate și semi-ponderate, combinate cu acțiunea cu ciocan, reprezintă cea mai bună combinație atunci când vine vorba de a imita sunetele unui pian tradițional.

Pianele cu cea mai bună calitate pot detecta diferențele subtile ale vitezei și pot identifica volumul fiecărei note. Modelele cu cost redus conțin de obicei comutatoare de nivel de volum și nu au o sensibilitate reală a vitezei.

Calitatea sunetului

Probele componentelor unui pian digital vor determina calitatea sunetului. Tehnologia digitală folosită pentru interpretarea și reproducerea diferitelor mostre de la diferite piane influențează cât de eficientă pianul emulează sunetele. Acordați atenție realismului sunetului la determinarea calității sunetului și la degradarea și susținerea notelor. Calitatea difuzoarelor și amplificatoarelor va determina, de asemenea, calitatea sunetului.

Polifonie

Polyphone reflectă numărul de tonuri individuale pe care un pian digital le poate juca deodată. Minimul minim permite o polifonie cu 32 de note sau o polifonie cu 64 de note. Cu cât este mai mult, cu atât este mai bine, deci o polifonie de 128 de note este ideală.

Instrumente de invatat

Instruirea este crucială pentru un pianist începător, de aceea ar trebui să optați pentru un pian digital cu mai multe instrumente de învățare. Sistemele de iluminat care ghidează începători în alegerea acordurilor și melodiilor și a afișajelor care ilustrează acordurile pe care le joacă pot fi destul de utile. Capacitatea dvs. ritmică va beneficia, de asemenea, de un metronom încorporat.

Va trebui să vă stabiliți un brand atunci când cumpărați un pian digital. Multe dintre brandurile renumite au furnizat pianisti de ani de zile impreuna cu progresele tehnologice. Diferite companii își promovează propriile tehnologii proprietare, pe care le aplică unei linii de produse.

Familiarizarea cu un brand vă va ajuta să anticipați ce să vă așteptați și ce tehnologie ar trebui să stăpânească.

Pianele digitale dedicate utilizării la domiciliu sunt adesea minunate pentru începători. Ele au aceleași funcționalități ca modelele destinate studioului sau scenei, dar au întotdeauna difuzoare încorporate. Pianele de consolă sunt deosebit de populare în case, de vreme ce cabinetul lor tradițional se amestecă cu decorurile casnice. Ei au instrumente digitale simple și instrumente de învățare.

De ce să alegi un pian digital Yamaha?

Yamaha furnizează pianuri acustice actuale de zeci de ani și este renumită pentru instrumentele de clasă mondială. Un pian digital se bazează pe eșantioanele diferitelor piane, ceea ce Yamaha strălucește peste concurenții săi. Este capabil să preleveze sunete de la unele dintre cele mai importante concerte din lume și să le folosească la pianele lor digitale.

Pianele digitale Yamaha sunt popularizate, de asemenea, de prețurile lor accesibile. Ca începător, de obicei nu vrei să scoți o grămadă de bani pentru un hobby pe care nu-l vei crede că va crește pe tine. Un pian la prețuri accesibile înseamnă, de asemenea, că pasionații nu sunt blocați să se bucure de această acțiune. Yamaha prețurile unele modele excelent construit pentru valori care sunt mai mici decât concurența. Această accesibilitate a jucat cu siguranță un rol în stimularea popularității lui Yamaha. Lucrul bun în legătură cu o marcă de renume este că are o valoare constantă și puteți obține o compensație rezonabilă dacă participați la instrument.

Unele companii produc notoriu modele care se simt mai degrabă ca o jucărie decât ca un instrument. Nivelul de artizanat pe navele pilot Yamaha, în minunate cu finisajele experților.

Yamaha este adesea în prim-planul de a lucra la cea mai recentă tehnologie, astfel încât să nu pierdeți nici o caracteristică. Modelele Yamaha au în mod obișnuit o serie de setări digitale de utilizat. Inginerii din alte companii merg în măsura în care imită tehnologiile inovatoare găsite în pianurile Yamaha.

Acțiunea cheie și calitatea sunetului oferă un realism de neegalat la tastatură. Sunetele din modelele Yamaha sunt adesea bogate și expresive și veți fi inspirați să jucați mai mult.

Pianele digitale sunt bune pentru absolut începătorii?

Obținerea unui instrument mai puțin costisitor atunci când vă aventurați într-un nou hobby este întotdeauna o idee bună. Pe măsură ce studiați despre pianele digitale, veți descoperi că există modele nesfârșite disponibile pentru pasionații.

Pianele digitale sunt concepute ca replici ale pianelor acustice actuale și adesea vin cu un suport și 88 de chei cu greutate totală. Pianele digitale portabile oferă tehnologia unui pian digital, dar într-un dispozitiv mult mai mobil. Acestea pot fi transportate într-o varietate de setări, deoarece oferă mult mai multă versatilitate. Instrumentele portabile costă mult mai puțin decât modelele verticale, ceea ce le face destul de atractive.

Tastatura este destul de ușoară și este favorizată de oameni care se mișcă constant. Tastatura și pianele digitale portabile sunt mai ieftine și excelente pentru a învăța fundamentele jocului de pian. Acestea sunt recomandate pentru începători în locul pianelor digitale.

Concluzie

Nu poți discuta despre piane fără a menționa Yamaha. Marca a fost un jucător care a evoluat în sectorul instrumentelor muzicale începând cu anii 1900. Yamaha înțelege mecanica de a face piane mari, motiv pentru care începătorii vor fi atrași la gama de instrumente ușor de utilizat. Achiziționarea unui anumit model va depinde adesea de costul, calitatea sunetului, instrumentele de învățare și sensibilitatea la tastatură. Claviaturi și piane digitale portabile vor oferi simțul unui pian digital fără a fi nevoie să cheltuiți mult bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *